Home Referenties Aanbouw Aanbouw serre: Stationstraat Zoetermeer
Aanbouw serre: Stationstraat Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

Een serre om trots op te zijn. Aan de achterzijde van de woning hebben we een serre met een glazenzadeldak en een glazen kopschild gemaakt. De basis voor de dakconstruktie is gemaakt van meranti houten liggers welke aan de buitenzijde zijn afgewerkt met aluminium kliklijsten. Als serre beglazing is er voor gekozen om vier seizoenen glas te nemen, het voordeel van deze beglazing is dat het in de winter warm blijft en in de zomer koel. De binnenste ruit van de dubbele beglazing is gelaagd uitgevoerd dat wil zeggen mocht er een breuk ontstaan dan kan het glas niet naar beneden vallen. Buiten de aluminium kliklijsten hebben we zoveel mogelijk met hout gewerkt om de bestaande uitstraling van het huis te behouden. 

 
Copyright © 2017 BMDbouw. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.