Referenties – BMD Bouwen met Daadkracht

Wij leveren kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof Schuifpuien, kunststof Schuifdeuren en vaste ramen, draai-kiepramen, horren en deurkozijnen maar ook voor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze webshop www.onlinekozijnshop.nl of in onze showroom gelegen aan de Wattstraat 19C te Zoetermeer.

Kunststof Kozijnen

Kunstof Kozijnen

Er is een keuze uit maar liefst 40 foliekleuren Kunstof Kozijnen voor binnen of buiten, met of zonder houtnerf structuur.

Schuifdeuren

Kunststof Deuren

De kunststof deuren die we voeren op de site zijn twee type kozijnen van het merk Aluplast. Dit zijn Ideaal 4000 Verdiept NL profiel inbouwdiepte 120 mm, is uit te voeren met Hout Verbinding Look & Ideaal 4000 inbouwdiepte 70 mm. Wij hebben maar liefst 75 type voordeuren online staan.

Schuifpuien

Kunststof Schuifdeuren

We hebben online 3 type kunststof schuifdeuren:
Kunststof hef-schuifdeuren met Thermostep onderdorpel 204 HST 85 4 delig of HST 85 2 delig,  Kunststof schuifdeur / kunststof schuifraam Multislide 80 & Kunststof kiepschuifdeur / raam PSK parallel-schuif-kanteldeur systeem

Referenties

Referenties Leemans

Als er in een wijk diverse aannemers actief zijn met het plaatsen van aanbouwen is het al een stuk makelijker om een aannemer te kiezen. Als er echter twee aannemers zijn die over het algemeen hetzelfde bieden voor ongeveer dezelfde prijs kan een keuze lastiger worden. Als stukje extra kwaliteit kan bmdbouw dan de verbouwgarantie aanbieden van Bouwgarant. Hiermee heeft u nog meer zekerheid, en geen risico dat u uw geldt kwijt bent en geen aanbouw heeft. Deze aanbouw is met grote verbazing van de opdrachtgever gerealiseerd in drie weken tijd! Inclusief het overspuiten van het bestaande plafond van de woonkamer om zo weer één plafond te krijgen met de nieuwe aanbouw.

Referenties Biggenweide

Bij deze aanbouw is er bewust voor gekozen om een andere kleur en type vloertegel toe te passen. Dit omdat de huidige tegel niet meer beschikbaar was. Omdat het bestaande plafond wel mee genomen is met het spuitwerk van de aanbouw is er een naadloos plafond ontstaan. Met deze oplossing ervaar je de verschillende vloertegels minder. Om toch milieubewust bezig te zijn is het oude zonnescherm wat nog buitengewoon goed werkte herplaatst op de nieuwe gevel.

Referenties Stationstraat

Een serre om trots op te zijn. Aan de achterzijde van de woning hebben we een serre met een glazenzadeldak en een glazen kopschild gemaakt. De basis voor de dakconstruktie is gemaakt van meranti houten liggers welke aan de buitenzijde zijn afgewerkt met aluminium kliklijsten. Als serre beglazing is er voor gekozen om vier seizoenen glas te nemen, het voordeel van deze beglazing is dat het in de winter warm blijft en in de zomer koel. De binnenste ruit van de dubbele beglazing is gelaagd uitgevoerd dat wil zeggen mocht er een breuk ontstaan dan kan het glas niet naar beneden vallen. Buiten de aluminium kliklijsten hebben we zoveel mogelijk met hout gewerkt om de bestaande uitstraling van het huis te behouden.

Referenties Kapperszaak Hair D

Voor Hair D hebben we een uitbreiding gerealiseerd voor een kapperszaak aan huis. Het is een ruimte geworden welke geheel op zichzelf staat los van de woning met eigen warmte en energie voorzieningen. Wij wensen Ed en Diana goeie zaken!

Referenties Korfwater

Zo heb je ook een aanbouw op een lastig plekje, ofwel er is geen achterom, en je zit in het midden van een huizenblok en de woonkamer vloer is te zwak voor een mini heistelling. Dan zit maar één ding op alles over het dak met een kraan en het moet een zware kraan zijn want de heistelling moet ook over het dak. Detail in deze aanbouw is de extra aandacht voor geluidwerende beglazing en ventilatie roosters in verband met de achterliggende A12. Verder hebben we het hele huis onder handen genomen van toilet tot badkamer van de zolder tot de begane grond. En niet te vergeten alle beglazing vervangen voor HR++ isolatie glas. Maarten en Reina bedankt voor de prettige samenwerking en de mooie foto’s!

Heeft u interesse in een van onze diensten ?

Neem vrijblijvend contact met ons op of
vul ons offerteformulier in

Contactformulier

Met het aanvinken van de checkbox ga ik akkoord met het opslaan en gebruiken van mijn persoonlijke informatie om contact met deze te kunnen opnemen. Wij verstrekken geen informatie aan derden

6 + 13 =

Contactgegevens

BMD Bouw B.V.
Wattstraat 19C
2723 RA Zoetermeer
T. +31653811472
T. 079 34 162 59
E. info@bmdbouw.nl
I. www.bmdbouw.nl

KVK nummer 52317374
BTW nummer NL850391829B01
IBAN NL77ABNA0551278595